Hälso- och specialskor

Hälso- och specialskor av märket Embla.

 

Embla har under lång tid gjort sig kända för utomordentligt sköna och rätt utformade bekvämskor som fyller modets krav i arbetet och på fritiden. Det är viktigt att du väljer skor med största omsorg. Låt vara att det estetiska är avgörande när du köper de festliga högklackade men vid valet av vardagsskor måste helt andra värderingar till. Tårna skall ha tillräckligt med plats och sulan ska vara fjädrande. Ett bra riktmärke är att skon ska kännas skön direkt, alltså utan "ingång".

 

Specialskorna är skapade för dig med extra känsliga fötter exempelvis i samband med diabetes eller efter en opertaion. Specialskorna har en extra bred läst och ett hudvänligt material som gör att de är perfekt för känsliga fötter. Skon har också en extra stabil halkfri sula för att minska fallrisken. Den helt öppningsbara och justerbara kardborrknäppningen gör det enkelt att få på och ta av skon. Skorna är även tvättbara i 40°C.

 

Embla ergoflex!

Ergoflexmodellerna har en mjuk ergonomisk fotbädd med ett mycket bra stöd för hålfoten samt en pelott för att lyfta förfotsvalvet. Eftersom fotbädden är utbytbar lämpar sig ergoflexmodellerna också för dig som har ortopediska inlägg.  Fotbädden i ergoflex finns även med en mjuk gelkudde i hälen för extra dämpning. Eftersom att fotbädden är utbytbar lämpar sig ergoflexmodellerna också för dig som har ortopediska inlägg. Extra fotbäddar kan köpas separat och är kompatibla med samtliga skor i ergoflexserien.

 

Beställning av skor och tillbehör sker via kontakt per telefon eller meddelandefunktionen på kontaktsidan.

 

Tar även hem skor från Klädvalet för provning innan köp. 

 

Nytt märke snart i butiken - Cinnamon. Snygga skor som är bra för fötterna. Titta gärna på www.cinnamonskor.se.

Ser du något du vill köpa - hör av dig via meddelandefunktionen på kontaktsidan, telefon eller e-post.

 

DAM

1457  Svart/ergoflex


Svart klassisk damsandal i skinn med tre justerbara remmar med metallspännen. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp och insidan är skinnfodrad. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.


St 36-42              999:-

1826  Svart/ergoflex


Fotriktiga sandaler för dig som lätt blir trött i fötterna. Vacker laserdekor och ljusare dekorsöm på de båda remmarna över foten som också är justerbara med kardborre. För bästa passform har sandalen också en justerbar hälrem. Modellen finns även utan hälrem, 1827.


St 36-42                999:-

1452   Svart/ergoflex gel


Svart damsandal i skinn med en mjuk gelkudde under hälen för bra stötdämpning och lindring vid smärta i hälen. Sandalen har en vacker dekor av stansade hål med ett guldfärgat band och är justerbar med kardborre. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp och insidan är skinnfodrad. Sandalen fungerar som både inne- och uteskor.


St 36-42                 1049:-

1535  Svart/ergoflex gel


Svart damsandal i skinn med mjuk gelkudde under hälen för bra stötdämpning och lindring vid smärta i hälen. Sandalen har en vacker dekor på den ena remmen och är justerbar med kardborre. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp och insidan är skinnfodrad.

Sandalen fungerar som både inne- och utesko. Finns även med hälrem, 1545.


St 36-42                    1049:-

1116  Röd/ergoflex                             Kristall/ergoflex


En damsandal i ett mörkgrått eller rött skinn med blomdekor på de båda remmarna. Två justerbara remmar med kardborre för bästa möjliga passform. Sandalen har en skinnfodrad insida och yttersula i en gummiblandning för bra grepp. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.


St 36-42                                                            999:-

1762  Svart/ergoflex


En klassisk modell med en modern touche. Sandalen är i svart skinn med metallic dekor på den ena remmen. För bästa passform är båda remmarna över foten samt hälremmen justerbara. Passar lika bra utomhus som inomhus. Finns även utan hälrem, 1760.


St 36-42                      999:-

1712  Svart/ergoflex


Svart damsandal i skinn. Sandalen har en vacker dekor av mörk metallic och är justerbar med kardborre för bästa passform. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp och insidan är skinnfodrad. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.


St 36-42                        999:-

1413 Rosa/ergoflex


Damsandal i ett vackert rosa läder med ett dekorativt mönster av sömnad och små nitar på den ena remmen. Två justerbara remmar med kardborre för bästa möjliga passform. Sandalen har en skinnfodrad insida och en yttersula i gummi för bra grepp. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.


St 36-42                 969:-

1814 Champagne

utbytbar fotbädd


Skinnsandal i en härlig champagnefärg och metallic finish. En av våra mest flexibla modeller eftersom alla remmar är justerbara med kardborre, 3 remmar över foten samt en bakom hälen. Insidan av skon är klädd i mjukt skinn vilken gör den otroligt skön att bära. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.


En mycket fin men ändå fotriktig sandal som passar lika bra inomhus som utomhus.


St 36-42                        949:-

1827 Röd/ergoflex


En damsandal i ett härligt rött skinn med laserdekor och ljus dekorsöm på de båda remmarna.

Remmarna är justerbara med kardborre för bästa passform. Sandalen fungerar som både inne- och utesko. Sandalen finns även i svart.


St 36-42                      999:-

2846 Svart/elastisk insida

utbytbar fotbädd


Damsandal i svart skinn med en utbytbar mjuk skinnklädd fotbädd i kork. Tre justerbara remmar med kardborrknäppning och en hälrem med metallspänne. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Denna sandal har också ett elastiskt material på insidan av sandalen vilket gör att den passar bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Normal i storlek.


St 36-42                      869:-

1805 Svart/elastisk insida

utbytbar fotbädd


En snygg men ändå fotriktig sandal med utbytbar fotbädd. För bästa passform kan du justera de båda remmarna över foten med kardborre. På insidan av sandalen finns det ett elastiskt parti som ger extra flexibilitet och bekvämlighet för dig som exempelvis har Hallux valgus.


St 36-42                            849:-

1772 Svart Lack

utbytbar fotbädd


En klassisk modell med en snygg lack på ovansidan. Skinnfodrad insida och en skinnklädd uppbyggd fotbädd i en mjuk gummiblandning med bra stöd för foten. De två remmarna justeras med kardborre. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar både för inne- och utebruk.


St 36-42                       899:-

1730 Diamant, svart

utbytbar fotbädd


Tvåremmars damsandal i ett mjukt nappaskinn med skimrande glasdekor. Kardborrknäppning för bästa passform. Den har en utbytbar skinnklädd korkfotbädd med en extra mjuk fyllning för en bra komfort. Att fotbädden är utbytbar innebär att du har möjlighet att använda ditt formgjutna inlägg eller byta ut den när den är utsliten. Sandalen är normal i storlek.


St 36-42                      849:-

2416 Svart

utbytbar fotbädd


En mycket stabil och rejäl sandal i skinn med hälrem som är fodrad med cambrelle tyg. Karborrspänning för bästa passform. Korkfotbädd inklädd i skinn med ett mjukt sviktlager överst för bästa komfort. Anatomisk uppbyggnad och stöd för hålfoten. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet till att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot en egen fotbädd med personliga behov. Fungerar både för inne och utebruk.

Normal i storlek.

Finns även utan hälrem, 2415.


St 35-42                          869:-

1804 Beige/elastisk insida            Svart/elastisk insida

utbytbar fotbädd


En snygg men ändå fotriktig sandal med utbytbar fotbädd. För bästa passform kan du justera de båda remmarna över foten med kardborre samt hälremmen med spännet. På insidan av sandalen finns det ett elastiskt parti som ger extra flexibilitet och bekvämlighet för dig som exempelvis har Hallux valgus.


St 36-42                                                               869:-

1823 Beige/ergoflex


En otroligt fin sandal i beige mocka med gulddetaljer på vristremmen. Två justerbara remmar för bästa passform. Insidan av sandalen är mjukt skinnfodrad och även fotbädden är i en mjuk och skön mocka. Passar lika bra utomhus som inomhus.


St 36-42                      999:-

1632 Svart/Hälkappa

utbytbar fotbädd


Damsandal i skinn med hälkappa och två justerbara remmar med kardborrknäppning. Hälkappan ger sandalen bra komfort och stabilitet till foten. Den har en utbytbar mjuk fotbädd klädd i skinn. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Denna sko är rymlig och normal i storlek.


St 36-42                        1049:-

1829 Svart/ergoflex


En klassisk sandal till utseendet men med vår nya ergonomiska fotbädd. Tre justerbara remmar med kardborre för bästa passform. Sandalen är i svart skinn med dekorativt ljusare sömmar, passar bra både att använda inomhus och utomhus.


St 36-42                     999:-

2876 Svart/elastisk insida

utbytbar fotbädd


Damsandal i svart skinn med en mjuk utbytbar skinnklädd fotbädd i kork. Tre justerbara remmar med kardborrknäppning. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Denna sandal har ett elastiskt material på insidan av sandalen vilket gör att den passar extra bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.

Sandalen fungerar som både inne och utesko.

Normal i storlek.


St 36-42                      849:-

1419 Svart/Hälkappa

utbytbar fotbädd


Damsandal i skinn med hälkappa och två justerbara remmar med kardborrknäppning. Hälkappan ger sandalen bra komfort och stabilitet till foten. Den har en utbytbar mjuk korkfotbädd klädd i skinn. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Denna sko har bred läst och är normal i storlek.


St 36-42                      1049:-

1401 Bronsmetallic                              Vit                                           Svart

utbytbar fotbädd


Damsandal med en fin dekor av en stjärna med glaskristaller och en mjukt sviktande utbytbar fotbädd. Två remmar som är justerbara med kardborrespänning för bästa passform. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp.

Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.

Normal i storlek.


St 36-42                                                                                     849:-

1306 Svart/Elastisk                                     Grafit/Elastisk

utbytbar fotbädd


Damsandal i skinn med en utbytbar mjuk skinnklädd fotbädd i kork. Två justerbara remmar med en fin dekor i skimrande färger på den översta remmen. Kardborrknäppning samt hälrem med metallspänne. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Denna sandal har ett elastiskt material på insidan och utsidan av sandalen. Passar extra bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Normal i storlek.


St 36-42                                                                               869:-

1397 Svart/Elastisk                             Grafit/Elastisk

utbytbar fotbädd


Damsandal i skinn med en mjuk utbytbar skinnklädd fotbädd i kork. Två justerbara remmar med en fin dekor i skimrande färger på den översta remmen. Kardborrknäppning för bästa passform. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Sandalen har ett elastiskt material på insidan och utsidan. Den passar extra bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Normal i storlek.


St 36-42                                                                                 849:-

1012 Svart

utbytbar fotbädd


Toffel i svart skinn och en fin dekor på den justerbara vristremmen. Fotbädden är mjukt sviktande och har stöd för hålfoten. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot eget inlägg. Normal i storlek. Fungerar både för inne och utebruk.


St 35-42                        869:-

1270 Svart/Elastisk

utbytbar fotbädd


En mycket bekväm skinnsko som har kardborrknäppning med en vacker dekor.De bägge främre sidorna har ett elastiskt material, vilket är bra för dig som har ömma fötter eller hallux valgus

Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot eget inlägg. Rymlig läst och normal i storlek.


St 36-42                       1049:-

1276 Svart/Elastisk

utbytbar fotbädd


Damsandal i svart skinn med en utbytbar mjuk skinnklädd fotbädd i kork. Två justerbara remmar med kardborrknäppning. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Denna sandal har ett elastiskt material på insidan av sandalen vilket gör att den passar bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Normal i storlek.


St 36-41                         849:-

1676 Svart/ergoflex


En damsandal i svart skinn. Sandalen har ett vackert dekorativt mönster av sömnad och små nitar på den ena remmen och en extra mjuk fotbädd. Fotbädden är uppbyggd med stöd för hålfot och pelott som lyfter förfotsvalvet. Ger en bra stötdämpning och komfort till foten. Två justerbara remmar med kardborre samt en hälrem med spänne för bästa möjliga passform. Sandalen är skinnfodrad och har en yttersula i gummiblandning för bra grepp. Sandalen fungerar som både inne- och utesko. Denna modell är liten i storlek så beställ en storlek större än vad du normalt har.

Finns även utan hälrem, 1678.


St 36-42                          999:-

1266 Svart/Elastisk

utbytbar fotbädd


Damsandal i svart skinn med utbytbar mjuk skinnklädd fotbädd. Två justerbara remmar med kardborrknäppning och hälrem med metallspänne. Yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Denna sandal har ett elastiskt parti på insidan av sandalen vilket gör att den passar bra till dig som har ömma fötter eller exempelvis har Hallux Valgus. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.

Sandalen fungerar som både inne- och utesko.

Normal i storlek.


St 36-42                           869:-

1778 Svart

utbytbar fotbädd


En klassisk sandal som har en otroligt bra passform tack vare de tre justerbara remmarna med kardborre.


Sandalen har en mjuk utbytbar fotbädd. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut den om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.


St 36-42                         899:-

800 Svart Lack


En klassisk toffel i svart lack med yttersula av gummi för bra grepp. Normal i storlek.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 36-41                          449:-

5120   Svart                                              Vit


En klassisk toffel i skinn med justerbar vristrem. Den har en mjuk fotbädd i skinn med stöd för hålfoten. Yttersulan är av gummi för bra grepp. Normal i storlek.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 35-41                                                     699:-

2736 Svart/airbed


Klassisk tvåremmars damsandal i skinn med fodring av cambrelletyg. Korkfotbädd med anatomisk uppbyggnad med stöd för hålfoten.Fotbädden är inklädd i skinn med ett mjukt sviktlager överst för bästa komfort.Yttersula i gummi för bra grepp.Normal i storlek.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 35-42                            699:-

2810        Röd                                               Svart


Klassisk treremmars damsandal i skinn med fodring av cambrelletyg. Korkfotbädd med anatomisk uppbyggnad med stöd för hålfoten. Fotbädden är inklädd i skinn med ett mjukt sviktlager överst för bästa komfort. Yttersula i gummi för bra grepp. Normal i storlek.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 35-42                                                               699:-

HERR

2795 Svart/Airbed


Klassisk herrsandal i svart skinn med två stycken remmar som regleras med metallspänne. Insidan är mjukfodrad med cambrelletyg. Fotbädden är mjuk och har en anatomisk uppbyggnad med stöd för hålfoten. Yttersulan är av gummi för ett bra grepp.

Fungerar för både inne och utebruk.

Normal i storlek.

Finns även i brunt.


St 40-47                        749:-

2016 Svart

utbytbar fotbädd


En mycket stabil och rejäl herrsandal i skinn med hälrem som är fodrad med cambrelletyg. Kardborrspänning för bästa passform. Korkfotbädd inklädd i skinn med ett mjukt sviktlager överst för bästa komfort. Anatomisk uppbyggnad och stöd för hålfoten. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov. Fungerar både för inne och utebruk.

Normal i storlek. Finns även utan hälrem, 2015.


St 40-47                           899:-

1533 Svart

utbytbar fotbädd


Herrsandal i skinn med extra mjuk innersula i kork som är läderbeklädd. Sandalen har två justerbara remmar med kardborre samt en hälrem som går att ta bort om så önskas. Insidan på sandalen är mjukfodrad med tyg och yttersulan är i en gummiblandning för ett bra grepp. Tack vare den utbytbara fotbädden har du möjlighet att byta ut fotbädden om den slits ut eller helt byta ut den mot ett eget inlägg med personliga behov.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 39-46                      1049:-

1115 Svart/Airbed


Klassisk herrsandal i svart skinn med tre stycken remmar som regleras med metallspänne. Insidan är mjukfodrad med cambrelletyg. Fotbädden är mjuk och har en anatomisk uppbyggnad med stöd för hålfoten. Yttersulan är av gummi för ett bra grepp. Fungerar för både inne och utebruk.

Normal i storlek.


St 40-46                   749:-

5140            Vit                                               Svart


En klassisk toffel i skinn med justerbar vristrem. Den har en mjuk fotbädd i skinn med stöd för hålfoten. Yttersulan är av gummi för bra grepp. Normal i storlek.

Fungerar både för inne och utebruk.


St 40-47                                                              699:-

SPECIALSKOR

990 Svart/Diabetic/Extra bred

 

Diabetic är en specialsko som är godkänd för diabetiker med en justerbar kardborreknäppning för enkel på- och avtagning. Modellen har en extra bred läst och en halkfri gummisula för bra komfort och stabilitet. Idealisk för dig med känsliga fötter.

 

Skon är tillverkad i värmereglerande naturmaterial som bambu och med silvertrådar i fodringen.

 

Antistatisk och CE-märkt. Skon är tvättbar i 30 grader och gärna i tvättpåse.

 

St 36-48                        749:-

900 Svart/Extra bred


Svart specialsko som är helt öppningsbar med stabil och halkfri sula. Skon har en extra bred fotbädd med kardborreknäppning för bästa passform. Varm och mjuk ovandel för känsliga fötter. Skorna är tvättbara i 30 grader och gärna i tvättpåse.


St 36-48                      699:-

TILLBEHÖR

2601 Mjuk hälkudde


Ett mjukt sviktande stöd för ömma hälar och hälsporr. Urtagbar mitt för extra avlastning. Skinnbeklädd och självhäftande.


St 1-3                  115:-/par

2160 Personligt anpassad komfortsula


Helt anpassningsbar efter dina fötters form. En sula som motverkar ledvärk, ger en bättre balans och förhindrar muskeltrötthet. Sulan har ett fuktabsorberande ytskikt som håller fötterna torra. Den är även antibakteriellt behandlad. Bättre stabilitet när du går

Mindre vibration i höftleden.

Mindre vibration i knäleden.

Mindre vibration i vristerna.

Sulan värms i mikrovågsugn och formas efter dina fötter.


St 36-48                  399:-/par

980 Svart/Ortopedic/Extra bred


Denna sko är en ortopedisk specialsko som har en öppen tå och smidig och justerbar kardborreknäppning som gör det enkelt att ta på och av skon. Modellen har en extra bred läst och en halkfri gummisula för bra komfort och stabilitet. Idealisk för dig med känsliga fötter.


Antistatisk och CE-märkt. Skon är tvättbar i 30 grader och gärna i tvättpåse.


St 36-46                           749:-

203 Svart/Elastisk


Svart elastisk specialsko som är perfekt för känsliga fötter. Skon är extra mjuk och formar sig efter foten och ger en bra komfort. Den är också värmereglerande tack vare bambu och silvertrådar i fodringen. Yttersulan är halkfri för ett bra grepp och skon är CE-märkt. Tvättbar i 30 grader och gärna i tvättpåse.


St 35-42                        669:-

2500 Pelott läder


Läderbeklädd pelott som stödjer och lyfter det främre fotvalvet. Självhäftande.


St 2, 4                    115:-/par

2110 Hålfotsstöd läder


Ett mjukt hålfotsstöd. Läderbeklätt och självhäftande.


St 1-3                 115:-/par

2002 Svart


En skinnsko med resår vid vristen och ett mjukt foder av bambufibrer, samt en 6mm komfortsula av memoryfoam. En rymlig sko som lämpar sig för ömma fötter.

Stor i storlek.


St 40-47                        995:-

940 Svart/Vattenavvisande/ Extra bred


Specialsko i ett vattenavisande material med extra bred läst, perfekt för känsliga fötter och svullna fötter. Skon är också värmereglerande tack vare bambufodring.

Halkfri yttersula för ett bra grepp. Tvättbar och CE-märkt.


St 36-48                          749:-

203 W Svart/Vattenavvisande


Svart elastisk och vattenavvisande specialsko som är perfekt för känsliga fötter. Skon är extra mjuk och formar sig efter foten och ger en bra komfort. Den är också värmereglerande tack vare bambu och silvertrådar i fodringen.

Yttersulan är halkfri för ett bra grepp och skon är

CE-märkt och tvättbar.


St 35-42                          699:-

2190 förfotsstöd läder


Läderbeklätt mjukt förfotsstöd. Stödjer och lyfter nedsjunkna och trötta trampdynor.


St 36/37-44/45    169:-/par

2150 Halvinlägg läder


Fullt uppbyggt anatomisk läderbeklätt halvinlägg.

Skönt stöd för hålfoten och med pelott som lyfter förfotsvalvet.


St 36-48             225:-/par

2001 Svart


En skinnsko med kardborreknäppning och ett mjukt foder av bambufibrer, samt en 6mm komfortsula av memoryfoam.En rymlig sko som lämpar sig för ömma och känsliga fötter.

Stor i storlek.


St 40-47                         995:-

900W Svart/Vattenavvisande/ Extra Bred


Svart specialsko i ett material som är vattenavisande och är helt öppningsbar med stabil och halkfri sula. Skon har en extra bred fotbädd med kardborreknäppning för bästa passform. Varm och mjuk ovandel för känsliga fötter. Skorna är även tvättbara och CE-märkta.


St 36-47                        749

2159 Komfortsula läder


En mjuk Läderbeklädd komfortsula som har stöd för hålfoten och en pelott som lyfter förfotsvalvet.

Passar i dom flesta skor.


St 36-46             249:-/par


HJÄLPMEDELSBODEN

Hantverksgatan 17

682 31 Filipstad


info@hjalpmedelsboden.se


Tel: 070-302 89 47

hjalpmedelsboden.se

Öppettider:

Tisdag: 10.00-17.00

Onsdag: 10.00-17.00

Annan tid kan förekomma efter

överenskommelse.

Telefontid varje vardag: 16.00-18.00