Magnetsmycken

Hjälpmedelsboden är nu säljare av smycken med verkan. Magneter ökar genomblödningen och reglerar blodflödet vilket har en positiv effekt vid exempelvis svullnader, inflammationer och idrottsskador. Artrossmärta kan lindras genom användning av magnetsmycken. 


Med blodcirkulationen säkerställs vår försörjning av syre, vitaminer och enzymer. Alla livsviktiga ämnen transporteras ut i kroppen, snabbt och i tillräcklig mängd. Magnetkraften bidrar till att aktivera blodcirkulationen och ämnesomsättningen - förstärker därmed alla kroppens funktioner. Har att göra med att järnet i blodet, som har en viktig roll i sin funktion som bärare av syre, lätt kan magnetiseras. Detta är förklaringen till att symtom som huvudvärk, menssmärtor, sömnlöshet, trötthet, ledsmärta mm går att förbättra.

Smycken med verkan finns i olika varianter: armband, örhängen, fotkedjor, ringar och hängsmycken. Finns även hälsoprodukter med magnet: krafthjärtan, fotsulor, massage, kuddar och vattenstav mm. Några produkter kan du se här ovan.

För tillfället finns produkterna endast till försäljning i butiken i Filipstad. Är du intresserad går det bra att höra av sig på telefon eller via meddelandefunktionen på kontaktsidan. Gå gärna in på Hjälpmedelsbodens facebooksida för att se fler produkter och information.

Inom kort kommer jag att ordna med visningar där man får information om magnetens verkan samt de olika produkterna. I samband med visningen får man prova de olika produkterna samt köpa om man vill. Kommer även finnas möjlighet att boka smyckesbjudningar i hemmet. Mer information kommer lite senare i vår.