Information

Välkommen till Hjälpmedelsboden!

 Jag heter Åsa Josefsson och är legitimerad arbetsterapeut. Startade företaget hösten 2016 i liten skala vid sidan om mitt ordinarie arbete. Idag är det mer eller mindre ett heltidsjobb. Arbetar fortfarande som arbetsterapeut via uppdrag som konsulent. Sortimentet utökas/ändras hela tiden och det är framför allt önskemål/förslag/efterfrågan från er kunder som påverkar detta. 

Här nedan finns lite praktisk information:


  • Har du köpt egen rollator och är i behov av reservdelar. Hör av dig så hjälper jag till med att få tag på det du behöver. 

  • Föreningar: Vid årsmöten eller liknande kan jag komma och informera om vilka hjälpmedel man kan få av kommun/region samt vad som är egenansvar (införskaffa själv). Kan då även visa/sälja diverse hjälpmedel. Kostnad: 1000 kr. Tillkommer reseersättning utanför Filipstads tätort.

  • Föreningar eller andra privata grupper kan boka besök i butiken. Man får information om företaget och om gällande regler kring hjälpmedel (ex vad som är egenansvar). Ta kontakt via telefon eller e-post för mer info.

  • Hembesök: Jag kommer hem till dig efter överenskommelse (gäller Filipstad och närliggande kommuner). Inom Filipstad utan kostnad. Övriga - 500 kr (ex för provkörning av Eloflex).